Pesediştii vâlceni au sărit la gâtul portocaliilor

luni, 26 iunie 2006

Costumaţi în tricouri şi şepcuţe roşii

Pesediştii vâlceni au sărit la gâtul portocaliilor

PSD a ieşit din hibernare! Cel puţin acesta a fost mesajul acţiunii pesediştilor de la sfârşitul săptămânii trecute, când aceştia au ieşit pe străzile din Râmnic, Drăgăşani şi Călimăneşti, costumaţi cu tricouri şi şepcuţe roşii, pentru a „aniversa” 500 de zile de guvernare portocalie. Maeştri de ceremonii au fost preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, parlamentarii Aurel Vlădoiu şi Mihail Popescu. Sute de pliante intitulate „Fapte şi minciuni ale PD-PNL Guvernul Alianţei Portocalii” au fost împărţite vâlcenilor, pesediştii dorind astfel să marcheze începutul ofensivei roşii. Astfel de manifestări au avut loc vineri în toată ţara.

Într-un format „de buzunar”, această cărticică a „guvernării catastrofale” a Alianţei D.A. reia practic cele mai importante acuze aduse actualei puteri de către principalul partid de opoziţie. Iată câteva dintre „titlurile” prin care PSD încearcă să demonstreze incapacitatea liberalilor şi democraţilor de a guverna: „Politica PD-PNL: Bogaţii, mai bogaţi! Săracii, mai săraci!”, „PD-PNL distrug bugetul naţional şi dezvoltarea României”, „PD-PNL fac viaţa noastră mai scumpă”, „PD-PNL crează panică publică, în loc să controleze gripa aviară”, „PD-PNL pierde resursele noastre de energie şi aceasta devine cea mai scumpă din Europa”, „PD-PNL umileşte ţăranii români şi distruge agricultura României” etc.

Persu, pată neagră!

Secretarul executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, a reuşit şi de această dată să-şi dea cu stângul în dreptul. Personajul de tristă amintire al PSD Vâlcea a ieşit la rampă, în cel mai grotesc stil demagogic, cu un discurs plin de vervă mincinoasă. Reamintim că în perioada guvernării PSD, Dumitru Persu, a fost implicat în mai multe afaceri, să le spunem cu iz de ilegalitate. Moşierul din Măldăreşti s-a retras după aceea liniştit pentru a inspecta stadiul construcţiei somptuoasei sale vile din buricul Râmnicului. Pe „baronul“ vopsit acum în roşu îl avem în vizor şi vă vom ţine la curent cu „aventurile“ sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe