Şpârle şi şoparle

luni, 19 iunie 2006

Şpârle şi şoparle

# Ultimele atacuri îndreptate împotriva societăţii PARCOMAT sunt purtate şi comandate nu de pesedişti ci chiar de unii liberali. Aceştia cred că în această societate este amestecat colegul lor Constantin Monceanu şi speră să reuşească să-i dea viceprimarului lovituri financiare. Aceiaşi colegi au plătit nu demult cu mici şi fripturi alte atacuri asupra viceprimarului care însă e bine văzut de primarul Gutău şi de deputatul Frâncu. Şi care pe deasupra este şi neşantajabil. Vom reveni asupra atacatorilor ce fac planuri şi bârfesc prin cârciumi.
# Un junior al unei importante echipe de fotbal din judeţ a fost ofertat de celebrul club francez Nantes şi invitat să dea probe. Din păcate impresarul care se interesa de băiat a fost indus în eroare de antrenorul român care, în mod intenţionat a dat referinţe proaste despre elevul său. În ciuda faptului că juniorul este talentat, tatăl acestuia a sponsorizat de multe ori echipa vâlceană iar vânzarea lui ar fi adus beneficii Clubului. Beneficii pe care şi le doreşte inclusiv un important membru al conducerii Clubului ce chiar ar vrea să vândă jucătorii en gros.
# Recenta numire în Guvern a domnului Radu Berceanu a bucurat nespus două doamne din Vâlcea. Ambele foste membre ale partidului democrat. Doar una dintre ele persoană publică. Ştim tot dar nu spunem…!
# La alegerile de la Vlădeşti vor fi surprize mari. Fostul primar Cătălin Mamotă va fi ajutat de un staf extrem de experimentat în alegeri precum şi de un prieten din presă care-i va aduce sigur minim 60 de voturi dintr-un bazin electoral inaccesibil adversarilor. Voturi ce pot să-l ducă în turul al doilea. Candidatul democrat beneficiază şi el de consilierea unui profesionist . Din păcate acesta nu a realizat încă că punctul forte este votul sentimental. Obţinerea unui vot sentimental. O manevră care poate aduce minim 5 procente în plus. Dacă este făcută profesionist şi dacă babele din Vlădeşti nu vor fi îndopate cu mălai, zahăr, ulei, lumânări, tenişi şi mici. De adversari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe