Ministrul Mihai Voicu, tur de forţă în judeţul Vâlcea

luni, 19 iunie 2006

Ministrul Mihai Voicu, tur de forţă în judeţul Vâlcea

• ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul s-a întâlnit cu managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu
• urmaşul lui Bogdan Olteanu nu crede că anticipatele snt o soluţie pentru România

Preşedintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu şi-a făcut un obicei din a invita la Vâlcea reprezentanţi de vârf ai Guvernului României. După vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a venit rândul succesorului său în funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul să sosească în judeţul nostru. Timp de două zile, judeţul Vâlcea a primit vizita ministrului delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, liberalul Mihai Voicu. Acesta s-a întâlnit cu conducerea organizaţiei judeţene a PNL, dar şi cu şefii organizaţiilor teritoriale din zona Horezu şi Drăgăşani. În plus, Mihai Voicu a avut şi o întâlnire de 30 de minute cu managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu.

HOREZU

Unul dintre momentele vizitei l-a reprezentat evaluarea problemelor cu care se confruntă oraşul Horezu. Mihai Voicu a apreciat că două sunt proiectele ce trebie avute în vedere în această localitate: Liceul Constantin Brâncoveanu, care se află într-un stadiu avansat al lucrărilor de reabilitare, necesitând însă şi intervenţia Guvernului şi Spitalul Horezu, pentru care mai trebuie alocată, în afara celor 20 miliarde deja acordate, o sumă importantă de bani pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare. „Sperăm ca în doi ani să încheiem investiţia”, a declarat Voicu.

ANTICIPATE

În cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Voicu a precizat că alegerile anticipate nu reprezintă o soluţie pentru ţara noastră. „Alegerile anticipate nu sunt indicate nici din punct de vedere intern, nici extern. Alegerile de acest gen ar fi interpretate de Uniunea Europeană ca un semn politic ce ar fi fatal”. Ministrul a comentat şi înlăturarea lui Gheorghe Pogea din funcţia de vicepremier. În opinia lui Voicu, această plecare nici nu a ajutat dar nici nu a stricat actualei guvernări. „Lucrurile au funcţionat bine atunci când Videanu era vicepremier. Din momentul numirii lui Pogea, actul de comunicare a avut de suferit”, a mai spus ministrul. Acesta a mai declarat că restructurarea guvernului este o măsură necesară, dar care nu trebuie făcută de dragul imaginii. În plus, Voicu exclude varianta alegerilor anticipate precum şi pe cea a retragerii de către PD a propriilor miniştri din actualul cabinet.

• Octavian HERŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe