ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 12 iunie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B - Vine Pană?

În locul lui Adrian Furnică, pe banca tehnică a echipei CSM Rm. Vâlcea are şansele cele mai mari de a fi instalat antrenorul Costel Pană, actualul secund al lui Gigi Mulţescu la Sportul Studenţesc. Dacă acesta acceptă oferta, ar putea ajunge zilele acestea la Rm. Vâlcea pentru a stabili împreună cu conducerea clubului programul de pregătire pentru perioada de vară şi lotul de jucători.

Divizia C - Meci de baraj la Drăgăşani

După ce Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul de baraj pentru promovarea în Divizia C, dintre reprezentantele judeţelor Olt şi Dolj să se joace în Vâlcea, se pare că AJF-ul a luat decizia ca această partidă să aibă loc la Drăgăşani, pe stadionul Petrolul, având în vedere că pe Municipalul din Zăvoi au loc ample lucrări de reparaţii a tribunelor şi a suprafeţei de joc.

Divizia D - Final jenant

S-a terminat şi Divizia D de fotbal, după ce cu două săptămîni înainte se ştia echipa campioană. Unele semne de întrebare mai sunt în zona retrogradării, dar alta este situaţia gravă a acestei întreceri, şi anume că multe echipe au început să-şi bată joc de competiţie într-un hal fără de hal, iar toate acestea au coincis cu venirea lui Mihai Persu ca preşedinte la AJF. În ultima rundă, pe lângă scandalurile obişnuite, un meci nu a fost programat, altul s-a întrerupt, iar la altul nu s-au prezentat oaspeţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe