Nicolae Pătru îşi umflă muşchii la sala de forţă

luni, 12 iunie 2006

 Primarul Gutău are de ce să se teamă

 

Nicolae Pătru îşi umflă muşchii la sala de forţă

 

Nicolae Pătru este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi şef al PRM Vâlcea. De un an, el este şi culturist. În fiecare zi merge la sala de forţă şi trage de fiare cel puţin o oră. La 54 de ani nu are burtă şi se poate mândri cu o formă fizică de invidiat. Nu are nici o problemă în a-şi arăta muşchii; dacă ai chef, îţi explică cum stă treaba cu fiecare muşchi în parte. Ăsta e cutare, pentru ăsta trebuie să tragi aşa...

„Vin de un an la sala de forţă şi pot să spun că mi-a intrat în sânge, e ca un drog. Mă simt foarte bine, analizele mi-au ieşit excelent şi nici nu mă gândesc să opresc antrenamentele. Mă relaxez la sală, după o zi petrecută la Consiliul Judeţean. După ce acumulezi atâta tensiune, e bine să petreci măcar câteva minute într-un astfel de loc”, spune Nicolae Pătru.

„Culturistul” de la Consiliul Judeţean mă plimbă prin toată sala de forţă, pentru a-mi arăta diverse aparate. Pozează cu dezinvoltură de parcă ar face-o pentru vreun concurs de profil. În jurul său, numai inşi cât muntele; îl ajută pe nea Pătru... La sală ai mereu nevoie de ajutor: să-ţi dea cineva un sfat, să te ajute cu gantera X sau Y... Deşi pare slăbănog, Nicolae Pătru are o formă fizică excelentă. „Bat oricând la fund unul de vârsta ta”, îmi spune. Mai nou, şi-a convins şi şoferul să vină la sală. „Să-l vezi pe Mihăiţă cum s-a făcut, nu-ţi vine să crezi”, mai spune el. Instructorul spune despre Pătru că este organizat şi că-şi face bine treaba. „Vine în fiecare zi la sală şi lucrează câte o grupă de muşchi. Se ţine de treabă şi ăsta este un lucru bun”, spune acesta.

Îl las pe Nicolae Pătru să-şi lucreze mai departe muşchii. Înainte să plec, îmi spune să-i fac o poză cu o halteră. „Uite, aici o am pe Anuţa şi aici îl am pe Gutău. Ia uite cum îi ridic”, îmi spune râzând cu gura până la urechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe