Cozia Călimăneşti merge la baraj!

luni, 5 iunie 2006

Divizia D şi-a desemnat campioana

Cozia Călimăneşti merge la baraj!

Cu două etape înainte de finalul Diviziei D, problema ocupantei primului loc s-a rezolvat. Aşa cum se vorbea încă de la alegerea unui alt preşedinte în locul lui Gheorghe Constantin, Cozia Călimăneşti şi-a adjudecat primul loc şi va avea dreptul de a reprezenta judeţul Vâlcea la meciul de baraj pentru promovarea în Divizia C.

Ultimul punct, acasă cu Forestierul

Promovarea a fost şi matematic asigurată după ce la mijlocul săptămânii trecute Cozia a terminat victorioasă disputa cu Forestierul Băbeni. În realitate era suficient şi un rezultat de egalitate, însă Cozia s-a impus clar, cu 5-0. Meciul a fost echilibrat însă până-n minutul 51 când era 0-0, apoi gazdele au deschis scorul la o fază controversată la care Forestierul mai cere şi acum ofsaid.

Ultimul joc, eşec normal la Berbeşti

În ultima partidă oficială pe care a avut-o de disputat, Cozia Călimăneşti a trebuit să se recunoască învinsă la Berbeşti, cu scorul de 4-2. Pentru că, oricum nu mai avea ce câştiga, şi următoarea clasată, Flacăra Horezu, a mers doar să facă act de prezenţă la Popeşti, acolo unde a fost învinsă în prelungiri cu 5-4 de către Luncavăţul, echipă pe care trupa lui Chelcea o pusese la respect în Cupa României.

Ultima etapă se joacă degeaba

După aceste rezultate se ştie: Cozia Călimăneşti campioană. Au retrogradat cei de la Unirea Tricolorul Goleşti şi Olteţul Bălceşti, iar dacă nu va promova Cozia în Divizia C, atunci va ajunge la Onoare şi FC Govora. În ultima etapă nu vor juca, sigur, Cozia Călimăneşti şi Electra Rm. Vâlcea, însă este posibil ca să stea şi alte două echipe: Alma lex Drăgăşani şi Forestierul Băbeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe