Şpârle şi şopârle

joi, 18 mai 2006

Şpârle şi şopârle

Scandal pe puntea PD, pentru marinelul Becşe

„Nu-l vrem pe Becşenescu !”. Aceasta pare să fie lozinca săptămânii în filiala vâlceană a Partidului Democrat. Spiritele s-au angoasat  la maxim după ce Becşe a demisionat din Partidul Conservator cu intenţia exprimată către liderul PD, Dorel Jurcan, de a se înscrie în acest partid. Ceea ce ştiu puţini, iar Jurcan spune tocmai acum, este faptul că deputatul imobiliar se roagă de el de câteva luni să-l primească în PD. Marţi, pe la prânz, taman înainte de masa principală, un zvon dădea dureri la lingurica PD-ul: că Becşenescu ar fi fost primit, deja, în partid, şi cadorisit şi cu o funcţie de conducere. Alarmă falsă: Jurcan zice că la democraţi nu sunt funcţii de conducere vacante şi orice funcţie se obţine în mod democratic, prin vot şi pe merit. Şi mai zice că nu-i exclus ca „marinelul” să nu fie primit pe puntea partidului. Cică, vreo doi PD-işti care ştiu multe, ar fi intrat în posesia unor dosare dărâmătoare pentru Becşenescu, şi le vor lansa pe piaţă înaintea întrunirii Biroului Permanent, când ar putea fi discutată intrarea lui în partid. 

Misteriosul domn Georgescu

În Râmnicu Vâlcea există un om de afaceri foarte abil, pe numele lui Georgescu. Misteriosul domn s-a adaptat perfect tuturor vremurilor politice. A reuşit performanţa ca începând cu anul 2001 să fie „febleţea“ unui preşedinte de partid, preşedinte de consiliu judeţean şi primar. Mai mult decât atât, are legături de familie cu aceste persoane din high-life-ul politicii vâlcene. Misteriosul domn Georgescu şi-a atins toate scopurile în viaţă: afaceri grase pe platformă, licitaţii avantajoase câştigate la primărie, vilă cu piscină, spaţiu pentru birourile firmei într-unul dintre imobilele publice vâlcene, terasă - tip cafenea - în plin buricul Râmnicului. Ce să mai, Georgescu e bun şi poate! Nu ca noi, contribuabilii amărâţi şi... jupuiţi!

Mândria tercită a unui doctorand întârziat

Un fost coleg de facultate al inginerului agronom  Ion Cîlea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al PSD-ului vâlcean, se miră cum de acesta şi-a luat, tocmai acum, în prag de pensie, doctoratul în agricultură. „Păi , aproape toţi colegii săi au făcut asta, în urmă cu peste 20 de ani! Nu cumva se mândreşte cu acest doctorat atât de tardiv? Să fie serios, ar trebui să se jeneze!“, zice insul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe