Electrica duce lumina şi în ultimul cătun al judeţului

joi, 18 mai 2006

Electrica duce lumina şi în ultimul cătun al judeţului

Unul dintre cei mai experimentaţi  manageri din Vâlcea este inginerul Ion Dobrescu, director general al Filialei Râmnicu Vâlcea a Societăţii de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice Electrica Oltenia SA. Post pe care-l ocupă din anul 2000 anterior fiind şase ani director tehnic. Fost consilier municipal cunoaşte bine presa şi comunitatea şi este unul dintre conducătorii deschişi spre comunicare. Îl „ prindem” luni dimineaţa, între două şedinţe.

- Am înţeles că şi în acest an aveţi planuri serioase de modernizare…

Vom continua să investim în modernizarea staţiilor de transformare Râmnicu Vâlcea Nord şi Sud pentru a creşte calitatea . Schimbăm întreg aparatajul de medie tensiune cu tehnologie de ultimă generaţie. Costă mult dar oferă siguranţă sporită în alimentarea consumatorilor.

- Consumatori care cresc în judeţ nu-i aşa?

Numărul consumatorilor creşte cu 2-3 la sută pe an. Judeţul şi municipiul Râmnicu Vâlcea se dezvoltă. Să ştiţi însă că nu creşte în acelaşi procent şi consumul de energie. Avem consumatori cu eficienţă mărită şi mulţi alţii şi-au diminuat consumul sau şi-au redus activitatea..

- Lucrări de modernizare pe unde mai faceţi până la sfârşitul acestui an?

Vom face modernizări în Horezu, Mateeşti, Bujoreni, Stolniceni,Govora, Căzăneşti,Copăcelu, Budeşti, Milcoiu, Nicolae Bălcescu şi Olanu. Totodată vom introduce curentul electric şi în ultima localitate din Vâlcea. Cătunul Gulguiata aparţinând oraşului Băile Olăneşti. Mai rămân neracordate câteva gospodării izolate din unele localităţi. Nu foarte multe.

- Am înţeles că personalul devine din ce în ce mai profesionist.

Ştiţi bine că suntem una din unităţile care investeşte constant în perfecţionarea oamenilor. Toţi salariaţii sunt trimişi periodic la cursuri de specializare. Sunt puşi la curent cu orice schimbare, cu orice noutate apare în domeniu. Ţinem mult la prestigiul societăţii iar prestigiul îl dau oamenii. Valoarea lor. Profesionalismul. Cât de buni sunt cei din sucursala noastră o dovedesc concursurile anuale în ramură unde am obţinut constant premii şi unde ierarhizarea este foarte corectă. La noi nu se fac aranjamente şi blaturi şi oamenii ştiu exact cine este cel mai bun. În acest an concursul tradiţional din 20 iulie, ziua Sfântului Ilie patronul electricienilor, se va desfăşura în Vâlcea. O să invităm presa locală care a fost deschisă mereu cu societatea noastră şi la acest eveniment. Pentru a vedea ce profesionişti avem, cum lucrează aceşti oameni şi cum se desfăşoară o competiţie între cei mai buni dintr-un domeniu.

- Reclamaţii din partea consumatorilor aveţi?

Există sesizări din partea consumatorilor pe care le rezolvăm conform procedurilor aprobate de societate. Cele mai multe sunt legate de calitatea parametrilor de furnizare a energie electrice şi de existenţa instalaţiilor electrice pe proprietăţi private.

- Cum colaboraţi cu administraţia locală din Râmnic, cu administraţiile tuturor localităţilor din judeţ?

Foarte bine. Cu administraţia municipiului am avut mereu relaţii bune am răspuns solicitărilor şi ni s-a răspuns solicitărilor noastre. Acum, ca în fiecare an, suntem pregătiţi să facem totul pentru ca Ziua Râmnicului să fie o sărbătoare foarte reuşită şi în acest an.Răspundem promt cerinţelor admnistraţiei în acest sens pentru că ştim că pentru râmniceni această sărbătoare este foarte importantă.

Traian GUMINSKI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe