Peste 80.000 de vâlceni beneficiază de serviciile CET Govora

luni, 27 martie 2006

 Peste 80.000 de vâlceni beneficiază de serviciile CET Govora

   Cu ocazia celei mai recente şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea, care a avut loc la sediul CET Govora, conducerea acestei societăţi, reprezentată de directorul general, ing. Mihai Bălan a făcut o prezentare a serviciului public de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în Râmnicu Vâlcea. După cum se ştie, CET Govora este membru COGEN şi unul dintre cele mai eficiente CET-uri din România.

    În acest moment, nu mai puţin de 82.500 de persoane beneficiază de serviciile CET Govora. Numărul centralelor termice operate de CET este de două, cel al punctelor termice operate de CET – 37 iar cel al punctelor termice operate de utilizatori – 23. Capacitatea termică instalată este de 315 MW. Numărul total de apartamente arondate la data de 1 martie 2006 era de 29.191. Gradul de debranşare la apartamente faţă de 1 ianuarie 2006 era de 11,5%. Numărul asociaţiilor arondate este de 540, cel al caselor particulare – 73, al agenţilor economici – 468, al instituţiilor publice – 73. Lungimea reţelei de transport agent primar este de aproape 60 km iar cea a reţelei secundare de distribuţie agent termic pentru încălzire este de 182 km.

La această dată, contorizarea încălzirii la nivel de branşament/scară şi cea a apei calde de consum sunt realizate în proporţie de 100%.

Trei oraşe beneficiază de serviciul public de producere şi distribuţie energie termică: Rm. Vâlcea, Băile Olăneşti, Călimăneşti. În Olăneşti şi Călimăneşti, CET asigură şi serviciul public de apă-canal-epurare. De asemenea, sunt realizate servicii către asociaţii şi agenţi economici. Producerea, transportul şi distribuţia energiei termice în cele trei oraşe se face sub autoritatea ANREE Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe