ŞTIRI diverse

luni, 20 martie 2006

ŞTIRI diverse

 

Un hoţ a spus turistului că el este paznicul

  Aflat în staţiunea Băile Olăneşti din judeţul Vâlcea, la tratament, fiind cazat la vila Ana, un turist s-a trezit la miez de noapte cu un individ care dădea târcoale prin bucătărie. La vederea gazdei, intrusul a luat-o la fugă. Turstul a apucat să-l întrebe ce cauză în bucătăria lui, la care hoţul a găsit o explicaţie pe măsură. “Eu sunt paznicul!”, a spus musafirul nepoftit, care apoi a zbughit-o. Poliţiştii din localitate au reuşit să-l prindă pe intrus. Acesta era Vasile-Adrian B., un tânăr de 17 ani, care a declarat că era aşa de beat încât nu şi-a dat sema că a greşit locuinţa.

A murit după ce a băut lichid de frână

Ilinca M. (65 ani), din Roeşti-Vâlcea a murit după ce a băut cu nesaţ lichid de frână. Cunoscută cu afecţiuni psihice, femeia avea obiceiul să umble prin gunoaie şi să adune fel de fel de sticle din care bea ultima picătură. Adusă în stare gravă la Spitalul de Urgenţe Vâlcea, cu toate eforturile medicilor, femeia intoxicată nu a mai putut fi salvată. În huzunarul de la geacă, bătrâna avea sticla cu lichid de frână din care tocmai băuse.

 

Familie decimată de scurgerile de gaze

O familie din oraşul Băbeni-Vâlcea a fost decimată din cauza scurgerilor de gaze. Vasile Dăescu (48 ani), soţia sa Elena (48 ani) şi fiul lor Florin, de numai şase luni au fost găsiţi fără viaţă de un alt fiul al familiei. Bărbatul era într-un pat, iar soţia şi băieţelul într-altul. Soba era în funcţiune, iar în încăpere era o căldură infernală. Familie Dăescu avea patru copii, o fată studentă şi alţi doi băieţi care sunt angajaţi.

 

A vrut să treacă printr-un tren în mers

  După ce s-a abţiguit sâmbătă la târgul de săptămână, Ilie Ionaşcu (53 ani), din localitatea Ioneşti-Vâlcea a vrut să vină către casă. Pentru că a fost nevoit să treacă peste calea ferată, bărbatul nu a observat un tren şi a nimerit sub roţile unui vagon în mişcare. Trupul său a fost observat de mecanicul de pe un alt tren de mare viteză, care a anunţat Poliţia TF. Cadavrul a fost transportat la morga Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe