Aurel Vlădoiu, “sac de box” pentru Putere şi Opoziţie

joi, 16 martie 2006

Trecutul care trage în jos!

Aurel Vlădoiu, „sac de box” pentru Putere şi Opoziţie

   De curând, liderul PNL de Vâlcea, Emilian Frâncu, a criticat vehement implicarea unor înalte feţe bisericeşti, la sugestia liderilor judeţeni PSD, în ceea ce iniţial părea un banal conflict de muncă. Preşedintele liberal a apreciat în urmă cu câteva săptămâni că disputa de la Pesceana i se datorează într-o mare măsură fostului prefect PSD de Vâlcea, Aurel Vlădoiu.

Jocurile francmasoneriei şi PSD-ului!?
 
   Liberalii vâlceni susţin că nu şi-ar fi dorit să fie nevoiţi să intervină în astfel de situaţii, însă, în cele din urmă, Emilian Frâncu a fost cel care s-a străduit cu vorbă bună să aplaneze conflictul. Nenumăratele discuţii de principiu dintre şeful PNL Vâlcea şi Prea Sfinţitul Gherasim Cristea păreau să facă lumină la Pesceana, dar lucrurile erau departe de a fi depăşite. Liberalul a mai amintit că Vlădoiu a fost şeful campaniei electorale a lui Mugur Isărescu, reprezentantul la preşedinţie a Convenţiei Democratice. „Dânsul a devenit pesedist de vreo 3 ani, când prin filierele francmasoneriei s-a stabilit ca acesta să vină prefect de Vâlcea. A fost mult timp, înainte de acea perioadă, dacă vă aduceţi aminte, consilierul principal al Prea Sfinţiei Sale. E vorba de perioada în care s-au vândut acele terenuri cu meri, cu peri, lui Rădulescu, alt faimos personaj. Dacă aţi intra în adâncimea acestor chestiuni, v-aţi îngrozi. Nici tainele pivniţelor Vaticanului nu ascund atâtea răutăţi. Repet, nu Biserica Ortodoxă se face vinovată de toate acestea.” a spus liderul politic vâlcean contrariat de încrengăturile francmasonice. 

PRM cere demascarea afacerilor cu cântec dintre Sofianu şi fostul prefect
 
Faptul că Aurel Vlădoiu, fostul prefect al judeţului, actualmente deputat PSD de Vâlcea, a devenit sac de box pentru liderii PNL şi PRM, este accentuat şi de ultimele declaraţii ale lui Nicolae Pătru, preşedintele filialei judeţene a Partidului România Mare, care a cerut organelor de cercetare şi anticorupţie să demaşte de urgenţă una dintre presupusele afaceri cu cântec dintre firmele afaceristului Nicolae Sofianu şi instituţia coordonată până acum doi ani de către pesedist. Constatând că „marile deturnări de fonduri din judeţ” rămân în continuare nesancţionate, peremistul Nicolae Pătru este de părere că poate ar fi momentul ca judeţul Vâlcea să importe justiţie de pe alte meleaguri. Reprezentantul de la Vâlcea al partidului lui Corneliu Vadim Tudor apreciază că procurorii vâlceni ar trebui să clarifice o dată pentru totdeauna misterul cheltuirii dubioase a unor fonduri publice, cum ar fi „cele 7 miliarde de lei utilizate pentru regularizarea râului Olteţ”. „Din informaţiile noastre, banii au fost sifonaţi de câteva personaje controversate ale judeţului. În spatele acestei afaceri, cu bani de la Guvern, am reţinut că s-ar afla firmele lui Sofianu şi fostul prefect de Vâlcea, domnul Vlădoiu. Eu am semnalat la o instituţie abilitată toate datele pe care le-am obţinut şi sper să se facă lumină.”, a completat aparent iritat preşedintele PRM Vâlcea.  
Adi ANGHEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe