Steluţa norocoasă

luni, 13 martie 2006

Handbal feminin / Liga Naţională

 

Steluţa norocoasă

 

revenirea căpitanului Steluţa Luca a coincis cu victoria de la Galaţi şi cu un ajutor nesperat din Ardeal: clujencele şi băimărencele au învins contracandidatele la podium ale echipei noastre

 

   Căpitanul de care avea nevoie corabia lui Bădulescu a sosit la timp. Steluţa Luca este noul căpitan, iar echipa, precum un echipaj aflat pe o navă în derivă, s-a ghidat după steaua norocoasă ieşită în cale. Pe malul Dunării, la Galaţi, cea mai titrată echipă de handbal feminin din România a fost salvată de la un nou eşec de venirea primei jucătoare de calibru din seria celor şapte magnifice propuse şi promise de conducerea clubului.

   Presa centrală a remarcat faptul că Steluţa Luca a marcat 7 goluri în condiţiile în care nu a terminat partida, fiind înlocuită cu puţine minute înainte de final. Mai mult, satisfacţia creată de victoria de la Galaţi a coincis cu două rezultate surprinzătoare înregistrate la Baia Mare şi Buzău. În cele două partide s-au impus grupările din Ardeal. Astfel HCM Baia Mare a dispus de HCM Roman, iar Astral a fost depăşită de clujence, acestea din urmă depunându-şi candidatura serios la un loc de Challenge Cup. Situaţia fericită este pentru HC Oltchim Rm. Vâlcea, grupare ce nu-şi mai vede ameninţată poziţia din clasament, locul 3, iar acum, cu Steluţa Luca în lot, putem nădăjdui că şansele la obţinerea titlului de vicecampioane naţionale. Un singur regret avem: Steluţa a ajuns prea târziu în Vâlcea. Poate cu ea în echipă alta ar fi fost linia de clasament unde cele două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri ne-au îndepărtat de titlul naţional. Oare mai pierdeam la Braşov?

 

Conferinţă de presă

Steluţa Luca: „Peste doi ani vreau în grupele Ligii Campionilor“

  De joi, 9 martie, iubitorii handbalului feminin vâlcean pot dormi mai liniştiţi: Steluţa Luca s-a întors la Oltchim. Într-o conferinţă de presă desfăşurată la ora prânzului, la Sala „Traian”, oficialii clubului vâlcean au prezentat-o presei pe cea care se doreşte a deveni din acest sezon lidera unei formaţii care nu-şi mai regăseşte cadenţa de vreo patru ani. Contractul parafat de clubul Oltchim cu Steluţa Luca se întinde pe o durată de doi ani şi jumătate, perioadă în care căpitanul echipei naţionale a României va primi un „salariu decent”, aşa cum s-a exprimat chiar handbalista. Încă din primele sale cuvinte adresate de Steluţa Luca după revenirea la Vâlcea, a reieşit un optimism debordant, care sperăm să se răsfrângă şi asupra celorlalte handbaliste. „Oltchim e echipa mea de suflet. În Danemarca mi-au lipsit spectatorii, pentru că acolo veneau doar vreo 500 de oameni pe meci. Mi-e dor de publicul vâlcean, pentru că aici la Vâlcea m-am simţit foarte bine. Le-am văzut pe fete la antrenamente şi pot să spun că la Oltchim sunt şi acum jucătoare de valoare. Însă le lipseşte un lider, care să le încurajeze. Pentru că am observat că acum nu mai există nici măcar bucuria după fiecare gol înscris. Sper să le ajut şi să terminăm pe-o poziţie bună în campionat şi să câştigăm Cupa României. La anul vrem să luăm titlul, iar peste doi ani să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Am nevoie de un timp pentru reacomodare, dar sper să le trag după mine pe celelalte fete şi să ne îndeplinim obiectivele din acest sezon”, a mărturisit Steluţa Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe