Restaurantul Bulevard va asfalta străzile Râmnicului

luni, 13 martie 2006

Cu sau fără voia consilierilor PSD

Restaurantul Bulevard va asfalta străzile Râmnicului

   Vânzarea restaurantului Bulevard a provocat din nou schimburi de replici între consilierii municipali, cu ocazia celei mai recente şedinţe a CL al Râmnicului. Acuzaţi de primarul Mircia Gutău că nu-şi pot stăpâni regretele că nu au pus mâna pe acest spaţiu situat în centrul oraşului, consilierii pesedişti au ieşit la atac. „Faptul că materialul respins în şedinţa trecută s-a întors la fel, reprezintă o sfidare. Consilierii PSD vor vota din nou împotriva vânzării. Probabil vom afla mai multe după ce această licitaţie va avea loc”, a spus Gigi Matei. În replică, primarul a ţinut să-i asigure pe toţi cei prezenţi în sala de conferinţe a Centrului de Afaceri Flandra că licitaţia va fi una reală „nu ca pe timpuri, cu plicul sub masă” şi că banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea infrastructurii Râmnicului. Gigi Matei a ţinut să precizeze că împotrivirea consilierilor pesedişti se datorează preţului de începere a licitaţiei, nu vânzării propriu-zise.
   Un alt consilier PSD, Valer Tudor a ţinut să-i explice lui Mircia Gutău că dacă pesediştii voiau, putea achiziţiona restaurantul Bulevard de mult timp. Tudor i-a sugerat lui Gutău că spaţiul de 800 mp ar putea fi folosit în alte scopuri. „Angajaţii din primărie care nu au curajul să-şi spună părerea ar dori să faceţi acolo un spaţiu pentru Impozite şi Taxe, Direcţia Socială sau chiar pentru Biroul pentru Gospodărire Comunală”, a mai spus Tudor, care în perioada cât a fost viceprimar nu a arătat aceeaşi grijă pentru funcţionarii din subordine.
   Până la urmă, a fost constituită o comisie care va supraveghea modul în care se va desfăşura licitaţia. Până acum, nu mai puţin de 7 firme şi-au anunţat intenţia de a cumpăra spaţiul. Printre acestea, şi firma care este proprietară peste lanţul de restaurante OK.

• Octavian HERŢA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe