Avocatul politician supune la “perversiuniÔÇ£ justiţia vâlceană

luni, 6 martie 2006

Avocatul politician supune la „perversiuni“ justiţia vâlceană
 
   În justiţia vâlceană nervii sunt întinşi la maximum. Atât în Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cât şi în Tribunalul Vâlcea, domneşte o stare de tensiune întreţinută de un individ fără scrupule, avocat – politician, cocoţat vremelnic într-o funcţie de demnitate publică.
 
   Persoana respectivă şi-a creat la Vâlcea un sistem propriu de justiţie. Încasează onorarii de zeci şi chiar sute de milioane de lei, le ia cu japca clienţilor terenuri şi bani din conturi. De când a ajuns „acolo sus“ avocatului fără pic de conştiinţă nu-i mai pasă de nimic, el este cel care deţine dreptatea absolută. Pe judecătorii care-i bun beţe-n roate şi nu dau deciziile „aşa cum trebuie“ individul acesta de joasă speţă îi ameninţă cu scoaterea din magistratură şi sancţiuni de la Ministerul înregimentat în acelaşi partid cu al său. Presiunile politice sunt la ordinea zilei, acum, în justiţia vâlceană. După ce i-a băgat cuţitul în spate celui care l-a cadorisit cu o funcţie la care nu spera nici în visele lui cele mai frumoase, avocatul acesta, care nu militează decât pentru propriile interese şi mai ales buzunare, vrea să-l mătrăşească pe preşedintele Tribunalului Vâlcea. Motivul este simplu: onorabilul Petre Dinescu nu a cuplat la mârşăviile bărbosului nostru. Omul aleargă acum cu limba scoasă de-un cot pentru a o instala în funcţie pe o tânără judecătoare, care mai crede, încă, în bunele intenţii ale avocatului – politician. A fost chiar şi la Bucureşti unde, deunăzi, a fost susţinut examenul psihologic de ocupare a respectivului post. Odată pusă în fruntea justiţiei vâlcene, aceasta va trebui să devină marioneta viclenului personaj de pamflet. Familiile celor doi sunt prietene la cataramă, iar toate legăturile trec pe la …„vamă“.
Obişnuit cu trădările, avocatul îşi înşală chiar şi clienţii. Ciucioiu şi Cârstea sunt doar câteva nume…
     În numerele viitoare vom reveni cu amănunte concrete despre „faptele de vitejie“ ale avocatului – politician. Redactorii noştri de la departamentul anchete lucrează deja la un caz instrumentat de Procuratura Vâlcea. Este vorba despre o plângere a unui client al personajului nostru, care scrie negru pe alb că avocatul a luat mită de la partea adversă în cadrul unui proces. De asemenea, o altă anchetă vizează încercările repetate ale fiului avocatului de a deveni o verigă importantă în justiţia judeţeană, respectiv – executor judecătoresc.
Nicu Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe