Amenzi cu duiumul de la Poliţia lui Gutău

luni, 6 martie 2006

Amenzi cu duiumul de la Poliţia lui Gutău
 
     În săptămâna 24 februarie-3 martie 2006, poliţiştii comunitari aflaţi în subordinea Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au aplicat 8 amenzi contravenţionale, în sumă totală de 1065 RON. Cele mai multe din aceste amenzi au fost date pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice.
     În noaptea de  2 martie 2006, în jurul orelor  22.30, patrula mixtă formată din  agent de ordine publică şi poliţist comunitar au surprins în flagrant  delict pe Andrei Ion Augustin, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comună. Roşiile, jud.Vâlcea, care pătrunsese prin efracţie în incinta societăţii Multiserv SRL din zona CPL –Dovali, cu scopul de a sustrage bunuri. Poliţistii l-au surprins pe hoţ în podul acestei societăţi. Individului i s-a intocmit  documentaţia în vederea predării  către Poliţia Română.
    Începând cu data de 1 martie 2006, poliţistii comunitari  asigură ordinea, liniştea publică şi siguranţa cadrelor didactice şi elevilor la alte doua unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea: Grupul Şcolar Oltchim şi  Colegiul Tehnic Forestier Râmnicu Vâlcea.Acest lucru a fost posibil ca urmare a încheierii unor protocoale cu conducerile celor doua unităţi de învăţămant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe