Meciul reprogramat se re-reprogramează

luni, 27 februarie 2006

CSM Rm. Vâlcea - Steaua Bucureşti

 

Meciul reprogramat se re-reprogramează

 

sute de suporteri au bătut drumul degeaba până la stadion

 

  Potrivit calendarului de meciuri amicale stabilit de către conducerea CSM Rm. Vâlcea pentru perioada de iarnă, echipa de Divizia B a judeţului nostru trebuia să dispute pe 8 februarie o partidă amicală în compania campioanei Steaua Bucureşti. La vremea respectivă acest meci a fost privit ca o reuşită deplină a lui Florin Verigeanu (foto), instalat la finele anului trecut într-o funcţie din cadul clubului.

Probabil că meritul pentru acest meci, dacă se juca, aparţinea în mare măsură lui Verigeanu, însă partida n-a avut loc pe 8 februarie şi, de comun acord, cele două cluburi au convenit ca întâlnirea să fie reprogramată pentru 26 februarie. Postul de televiziune TV Sport s-a arătat interesat de transmiterea partidei în direct, a făcut promo, însă în ultuimul moment, mai exact sâmbătă, cu aproape 24 de ore înainte de disputarea meciului, totul a fost contramandat. Meciul reprogramat se va reprograma, din nou, la o dată ce va fi anunţată, desigur, ulterior. Motivul expus de către FC Steaua ar fi acela că jucătorii campioanei, echipă ajunsă până-n optimile de finală ale Cupei UEFA, vor să evite posibilele accidentări cauzate de faptul că partida ar urma să aibă loc pe un teren moale, îmbibat cu apa căzută în ultimele zile sub formă de ploaie sau zăpadă.

Din surse încă neconfirmate oficial am aflat că re-reprogramarea partidei nu a fost bine digerată nici de conducerea clubului, nici de suporteri. În cadrul conducerii, ştiindu-se că la stabilirea partidei a avut un rol foarte important Florin Verigeanu, se aştepta toată lumea ca el să-şi asume responsabilitatea acestor amânări. Ceea ce-i nemulţumeşte pe unii este faptul că Verigă a dat-o-n bară cu meciul, dar îl pune pe Alin Trandafir să emită tot felul de comunicate şi să iasă în faţa presei, a publicului, şi să anunţe că acest amical de vis nu va mai avea loc. Nu puţini sunt cei care cred că prin astfel de „jocuri“ Verigeanu - în fapt cel implicat în organizarea partidei - vrea să-l compromită pe Trandafir, să lase impresia că nu este un bun organizator şi să-i ia locul. Oare chiar aşa să fie?

Important mai este şi faptul că multă lume, care n-a aflat de amânarea partei, a bătut drumul degeaba până la stadion unde urma să aibe loc nu doar partida amicală cu campioana României, ci şi prezentarea lotului cu care CSM va ataca returul de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe