Marile companii vor avea spaţii în River Plaza Mall

luni, 27 februarie 2006

 La Salonul Internaţional de Francize, cei mai buni s-au decis

Marile companii vor avea spaţii în River Plaza Mall

   În perioada 24-26 februarie la Bucureşti, în elegantul World Trade Center, a avut loc a doua ediţie a Salonului Internaţional de Francize. O manifestare amplă la care au participat unele dintre cele mai cunoscute firme din lume şi care a beneficiat de prezenţa unui număr important de vizitatori. Am petrecut sâmbătă câteva ore plăcute în acest complex fiind martorii succesului remarcabil de care se bucură cea mai mare investiţie din Râmnicu Vâlcea, care va fi inaugurată în acest an. Este vorba de River Plaza Mall din Râmnicu Vălcea, ideea unei tinere familii ambiţioase şi extrem de muncitoare, care a reuşit să creeze ceea ce acum câţiva ani părea imposibil. Unul dintre cele mai elegante şi frumoase centre comerciale din ţară în judeţul nostru. Standul celor de River Plaza Mall de la acest salon de francize s-a bucurat de prezenţa unui important număr de oameni de afaceri, directori ai unor prestigioase firme arhicunoscute publicului larg, dar şi de prezenţa multor ziarişti, constructori, arhitecţi, oameni de afaceri în căutarea extinderii. În mare parte, River Plază are deja stabiliţi viitorii chiriaşi. Aproape 90 la sută din suprafaţa pe care se vor desfăşura actele comerciale a fost deja contractată. Am discutat cu câţiva dintre cei care reprezentau la solon societăţi puternice, firme de renume, mărci devenite branduri. Am dorit să ştim dacă vin în Râmnic, ce cred despre viitorul River Plaza ce va fi inaugurat în acest an, cum cred că vor stabili relaţii reciproc abvantajoase cu vâlcenii.
 
ALTEX va deschide în mall cel mai mare şi elegant magazin din judeţ
 
Manuela Jivan, director de administrare al cunoscutei reţele ALTEX :" Râmnicu Vâlcea e un oraş deosebit de frumos, dintre oraşele cu populaţie mai mare de 100 de mii de locuitori. Este un oraş care face parte din politica de dezvoltare a firmei. Avem tradiţie la dumneavoastră, dar vrem să ne schimbă imaginea de prezentare a produselor şi lookul cum se zice. Dezvoltăm acum conceptul de Megastore. Produsele noastre vor fi achiziţionate chash, prin carduri de credit, care devin mai populare şi prin credite tradiţionale. La Râmnicu Vâlcea, în noul centru comercial, vom avea un magazin mare şi elegant. Pregătim acum un catalog special pentru deschiderea magazinului. Vâlcenii vor avea parte de surprize de la ALTEX. Cele mai mici preţuri şi o mulţime de produse noi. Ne bazăm pe clienţii fideli, pe cei care au ajuns acum la a doua, a treia achiziţie de la noi. Lor le vom oferi în continuare ca bonus - carduri. Prezenţa noastră în River Plaza nu este o noutate, face parte din politica noastră să fim prezenţi în centrele comerciale elegante şi moderne. Sunt sigură că nu vom renunţa la celelalte magazine din Râmnicu Vâlcea dar cred că va trebui să le reorganizăm, reamenajăm pentru a le aduce aproape de cel mai nou."

Brandurile internaţionale au luat cu asalt River Plaza
 
Gheorghe Răzvan, director Activ Consulting, un om volubil şi foarte amabil. Nici nu ai zice că reprezintă un colos în domeniu, un colos specializat în servicii de consultanţă şi reprezentare : "Promovăm acum câteva proiecte importante iar River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea este unul dintre ele. Eu cred că va fi cel mai frumos centru din România. Va avea undeva la 23 de mii de metri pătraţi construiţi şi 12.00 de mp închiriaţi. Am reuşit să convingem un număr important de branduri internaţionale să ne fie parteneri. Noi susţinem că un chiriaş ne este de fapt un partener. Printre ei două companii de prestigiu. Nu aş vrea să laud pe cineva mai mult. Vreau să înţelegeţi că Vâlcea, vâlcenii au de ce să fie mândri. Este un proiect mare pentru un oraş de talie medie. Este nu doar o investiţie importantă din punct de vedere financiar dar şi uman. Tot oraşul se va bucura de ea. Cel puţin încă 200 de vălceni se vor bucura de salarii decente şi de un loc de muncă bun. Mediul de afaceri, atmosfera comercială se va îmbunătăţi în zonă simţitor. Ştiu că Râmnicu Vâlcea este unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară, ştiu că aveţi investiţii importante de care sunteţi mândri - magazine şi centre comerciale. River Plaza este însă într-adevăr ceva la nivel european ! Veţi fi şi mai mândri."
 
Cooper vine la Râmnicu Vâlcea
 
Gadi Remert, director executiv  - Cooper. Eu un om care poate vorbi despre celebra marcă de blugi ore întregi. E un om care s-a apropiat de români şi vrea să-l facă pe fiecare om să se simtă bine. Ne spune istoria firmei şi află şi lucruri noi. Primul lor magazin a fost deschis în 1908. Acum au în România 8 magazine şi până la sfârşitul anului vor avea 20. Sunt de 4 ani în ţara noastră. Au un plan de extindere foarte agresiv. " Brandul nostru trebuie să fie brandul dominant. Avem foarte mare încredere în River Plaza şi vâlcenii vor asimila numele produsului cu numele mărcii noastre. Pentru că cei care au creat acest centru vor fi mereu alături de noi."
 
Vâlcenii se vor încălţa de la…Benvenuti
 
Benvenuti nu e o marcă foarte veche dar e deja un brand. Adrian Cîrciu, director, ne vorbeşte despre cele 10 magazine din România, despre locaţia lor, despre îmbrăcămintea şi încălţămintea de calitate. " Am semnat deja contractul de preînchiriere şi aşteptăm să-l semnăm pe cel de închiriere. Vrem să fim în River Plaza la dumneavoastră în Vâlcea. Este cel mai frumos proiect de mall pe care l-am văzut la noi în ţară ! Nu putem lipsi de lângă vâlceni."

Soţii Bojan, cei mai căutaţi oameni de la Salonul Internaţional de Francize
 
Cu greu reuşim să-i găsim liberi pe soţii Bojan. Denise şi Felix sunt doi tineri, care vor lansa un mastodont elegant în centrul Râmnicului şi o echipă dinamică şi profesionistă, care să le reprezinte firma. Pentru a răspunde tuturor nevoilor consumatorilor sai, River Plaza Mall din Râmnicu Valcea a creat cel mai bun mix de chiriaşi, atât pentru optimizarea traficului vizitatorilor cât şi a volumului vânzărilor. Mixul de chiriaşi este adaptat condiţiilor existente pe piaţa locală, obiceiurilor de aprovizionare ale populaţiei, concurenţei existente şi viitoare şi cererii de pe piaţa spaţiilor comerciale.
Felix Bojan : " În mare parte chiriaşii, societăţile care vor funcţiona în complex au fost fixate. Sperăm să inaugurăm acest complex la începutul lunii octombrie 2006. Lucrăm doar cu profesionişti de prestigiu dar sunt situaţii în care apare neprevăzutul. Timpul nefavorabil e un exemplu. Acum sunt preocupat de detalii importante pentru toţi clienţii. Vreau să avem un loc de joacă extraordinar pentru copii. De aceea voi consulta copiii pentru a amenaja acest spaţiu după dorinţa lor. Vâlcenii vor putea veni cu idei despre ceea ce ar trebui să aibă acest centru comercial. Vom premia cea mai bună idee. Găsesc mereu amănunte care trebuie puse în aplicare. Apă plată la discreţia vizitatorilor. Aparate automate de curăţat încălţămintea la intrările în complex. Sunt foarte multe. Vom investi în continuare în promovarea partenerilor noştri. Mulţi dintre ei nu mai au nici un magazin în Vâlcea aşa că este important să-i ajutăm. Nu a fost deloc uşor şi nu este nici în continuare dar dacă vrei cu adevărat ceva poţi. Şi eu şi soţia suntem mândri de angajaţii noştri, oameni tineri şi serioşi, foarte muncitori, care au lucrat foarte multe ore pe zi pentru a ne ajuta. Ştiu că în Vâlcea sunt mulţi astfel de tineri şi cred că mare parte din ei vor ajunge oameni de încredere în noile firme ce-şi vor desfăşura activitatea în River Plaza.“
 Traian GUMINSKI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe