Lăudaţi-vă, dar nu ne intoxicaţi!

luni, 27 februarie 2006

Cuvântul care doare

Lăudaţi-vă, dar nu ne intoxicaţi!

   Anonimul care răspunde la apelativul Victor Popescu este şef peste imaginea conservatorilor vâlceni şi un tip bine înfipt în incompetenţă şi mintea unui ţânc de clasa a III-a. Un pic cam isteric şi nepregătit pentru gustul celor care l-au desemnat pe postul de prim gurist al PC şi al baronului vâlcean Mitică Becşenescu. Deci, Buşe şi Becşe’ să se spele pe cap cu el!

   Şi îi trimit vorbă pe un mail într-o dimineaţă. Că-l caut să-l întreb şi eu ceva…  Mi se răspunde cu „Vă rog să vă abţineţi de la comentarii cum ar fi - Se pot face comunicate de presă! - pentru că spre deosebire de alţi parlamentari care scriu comunicate de presă unul după altul doar pentru campania electorală începută anticipat, fără a avea o reuşită concretă, Biroul Parlamentar Vâlcea al Partidului Conservator, condus de Dl Deputat Dumitru Becşenescu, preferă ca roadele muncii să se vadă prin lucruri concrete nu prin vorbe în vânt”. Ufff, şi în sfârşit mai respiră. Ştiam de la câţiva amici conservatori că ăsta nu ştie să scrie, dar nici chiar aşa. Mă întreb unde-şi ţine acest aiuristic individ capul când doarme? Cum a reuşit să treacă de clasa a VIII-a? Asta da psihoză, pe care probabil o vom lua în pix cu altă ocazie.

   Greu de cap sau incapabil să ne răspundă la o întrebare simplă, Victor Popescu, răvăşit la maxim de situaţia penibilă în care se află de luni bune, ne încearcă nervii în ultimă instanţă cu următoarea „reply” că: „Iar dacă dumneavoastră credeţi că nu ştim adevăratul clasament în sondaje al parlamentarilor vâlceni vă înşelaţi… ştim foarte bine care este diferenţa între primul clasat (Dl Becşenescu) şi ceilalţi… Aşa că şi fără comunicatele de presă la care bateţi a-pro-pos suntem foarte apreciaţi de cei care ne-au dat votul şi de cei care or să ni-l dea”. Am râs şi am plâns. Acest Victor Popescu este un personaj uimitor. Dumnealui ori n-a depăşit încă pubertatea politică, ori se face că nu ştie că şeful său a ieşit deputat pe liste, pe listele PSD-ului. Că altfel, sigur n-ar fi avut nici o şansă. O spune toată lumea! Şi, care „fapte”? Dacă ne aducem bine aminte, la o recentă conferinţă de presă, i s-au legat mucii sub bărbie de ruşine, că nu a fost capabil să dea exemple concrete de fapte ale singurului parlamentar PC de Vâlcea. În plus, din sondajele pe care le ştim, Becşenescu este codaş la toate, poate mai puţin la afacerile cu statul.

   Nu era de ajuns că, în campanie, Becşenescu ne-a împuiat capul cu promisiuni electorale deşănţate şi minciuni ieftine. Acum, regretabil, un tânăr, mă rog, agăţat de pulpana puterii, îşi pune pielea groasă la saramură pentru un oscior, făcând afirmaţii penibile, în care nici el nu crede şi gesturi de supuşenie aidoma larvei de stejar, în loc să pună mâna serios pe muncă, pe citit, gramatică şi altele. Spunem asta pentru că parcă ni s-a luat de nepotismele astea greţoase de la PC…

Adi ANGHEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe