A crăpat ceasul: au câştigat şi fetele valorosului Moise

luni, 27 februarie 2006

Baschet feminin / Divizia A

 

A crăpat ceasul: au câştigat şi fetele valorosului Moise

 

CS Naţional Iaşi – CET Govora 27-61

 

   Baschetul feminin românesc a pătruns, anul acesta, şi în teritoriul moldav, adversara fetelor noastre reprezentând singura echipă din estul României participantă în campionatul de elită al baschetului feminin românesc.

CET Govora a efectuat o excursie plăcută la Iaşi, grupare ce a acumulat până acum o singură victorie, iar asta spune multe despre valoarea lotului ultimei clasate. CS Naţional Iaşi, cea mai recentă echipă înscrisă în elita baschetului feminin românesc nu a mişcat în front şi asta ne mai lipsea, Doamne fereşte!, să nu învingem cea mai slabă echipă. Succesul, în ciuda faptului că adversara a fost extrem de modestă, merită apreciat pentru că în teren nu s-au aflat vedetele Magda Moise, Ana Maria Mezaroş şi Silvia Ondreikovics

Asa se face că vedetele lui Moise s-au numit Loredana Cătănoiu - de la meci la meci tot mai bună - Bianca Barbu şi Adina Pop. Scorul final reflectă întocmai realitatea din teren: 61-27 pentru CET Govora. Pe seturi scorul a fost 17-5, 15-10, 16-8 şi 13-4, iar la punctaj s-au evidenţiat Loredana Cătănoiu (17 puncte marcate), Bianca Barbu şi Cristina Duma (câte 11 puncte marcate)

În runda viitoare, la Rm. Vâlcea, jucătoarele antrenate de Doru Moise (foto) vor înfrunta multipla campioană Biandra Târgovişte (fostă Livas). O surpriză în lotul grupării dâmboviţene ar putea-o reprezenta apariţia baschetbalistei Coca Niţulescu, cea mai bună jucătoare pe care a avut-o Vâlcea în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe