Ştiri fotbal

joi, 16 februarie 2006

Ştiri fotbal

Divizia B

Cosmin Popa, dorit la CSM

După plecarea atacanţilor Florea şi Costea, conducerea CSM Rm. Vâlcea trebuie să găsească soluţii pentru ofensiva echipei. În aceste condiţii atenţia lui Florin Verigeanu s-a îndreptat spre Cosmin Popa de la FC Oltchim, negocierile cu preşedintele Mihai Diculoiu fiind într-un stadiu avansat. Numele unui alt atacant dorit la CSM este deocamdată ţinut secret.

Divizia C

Oltchim revine din cantonament

Jucătorii antrenaţi de Costel Gaiţă s-au aflat într-un stagiu de pregătire centralizată la munte, în staţiunea Căciulata. Ei se întorc în Râmnic la finele acestei săptămâni şi vor susţine un meci amical cu gruparea Dinamo, din Divizia Onoare. De săptămâna viitoare vor alterna partidele amicale cu programul de antrenamente clasice, stabilite de antrenorul Costel Gaiţă.

Divizia D

S-a reunit şi trupa lui Dobre

Aproape toate echipele din Divizia D şi-au reluat activitatea, una dintre acestea fiind şi Luceafărul Pesceana. Echipa lui Mădălin Dobre va continua şi în retur tot sub comanda antrenorului Lucian Catargiu, urmând a disputa în fiecare săptămână, până la startul returului, câte cel puţin un meci amical.

Divizia Onoare

Întăriri sonore la  echipa din Galicea

Viceprimarul Dorin Udrea de la Galicea se ocupă îndeaproape de echipa de fotbal Topologul şi are de gând să întărească lotul acesteia pentru a ataca promovarea în Divizia D. Pe lista lui Udrea se află, printre alţii, portarul Iustin Croitoru de la divizionara C din Brezoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe