Ştiri fotbal

luni, 13 februarie 2006

Ştiri fotbal

Divizia B

Cinci jucători pot fi împrumutaţi la alte echipe

Pentru returul Diviziei B, antrenorul Adrian Furnică ar putea renunţa la o serie de jucători ce nu se încadrează în planurile sale. Este vorba de un grup de cinci fotbalişti printre care se numără şi libero-ul Marius Pufu. Mai mulţi conducători de echipe din Diviziile C şi D au declarat recent că încearcă să-i înregimenteze la eşaloanele inferioare, în acest sens având acordul preşedintelui Alin Trandafir.

 

Divizia C

Lipseşte sprijinul autorităţilor la echipa din Brezoi

La reunirea lotului echipei Genesis Lotru Brezoi a fost prezent un posibil sponsor, acesta fiind încântat de faptul că abia adunată, echipa dintre munţi nu a fost învinsă de Oltul Slatina în amicalul disputat pe terenul de le baza sportivă. Dacă din punct de vedere al conducerii clubului şi al prezenţei jucătorilor nu au existat semne de nemulţumire, în schimb plecarea viceprimarului şi absenţa altor oficialităţi l-au făcut pe sponsor să-şi pună mari semne. Preşedintele Vârtopeanu a spus că în condiţiile actuale este dispus să cedeze echipa şi patrimonul acesteia oricui doreşte să se implice în fotbal la Brezoi.

 

Divizia D

Poştaşul Sima devine preşedinte la Luncavăţul

Costel Şerban, primar al comunei Popeşti a spus că va face o serie de schimbări la echipă, urmând ca domnia să se retragă „în umbră“, iar ca preşedinte va fi poştaşul-jucător Cătălin Sima. Totodată se doreşte şi revenirea la lot a lui Gelu Bărbărie, fotbalist renumit la Luncavăţul.

 

Divizia Onoare

AXM Lungeşti are conducere doar pe hârtie

O serie de oameni de fotbal din sudul judeţului spun că există echipe care au înfiinţate conduceri din anul 2000, însă cei trecuţi în acte nu mai sunt implicaţi cu nimic în activitatea asociaţiilor sportive respective. Un caz concret în acest sens îl reprezintă AXM Lungeşti, nici unul dintre cei trei conducători nefiind alături de gruparea din Onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe