Tunurile pe Mihai Persu

joi, 9 februarie 2006

Candidaţii la şefia AJF nu se menajează

Tunurile pe Mihai Persu

acuzaţii: are susţinere politică, a creat o cooperativă în presă, a distrus urmaşa Chimiei Rm. Vâlcea şi nu e capabil să ţină o echipă nici măcar în Divizia D!

 

Primul candidat la şefia AJF Vâlcea care a organizat o conferinţă de presă a fost Mihai Persu. El s-a afişat cu un staff numeros, cu o abordare în forţă şi serioasă a acestei lupte pentru funcţia de preşedinte al AJF. Probabil că fiind primul ieşit în bătaia puştii, tunurile au fost îndreptate împotriva sa, iar despre nereguli şi măgării din partea altor candidaţi nimeni nu suflă nimic, indiferent dacă e vorba de Sergiu Zbârnea, Tache Lovin sau Mitică Cumpănaşu. Oare aceştia sunt uşă de biserică?

Prima acuzaţie:

Persu are susţinere politică

Prezenţa la lansarea candidaturii lui Mihai Persu a unor politicieni a stârnit mânia contracandidaţilor şi chiar a unor reprezentanţi de echipe care spuneau că politicul nu are ce căuta în fotbal. Alături de Persu - şi el fiind membru de vază al PSD-ului vâlcean - s-au aflat liberalii Mircea Poenaru, Bogdan Pistol şi Dan Săraru. Din PSD s-au aflat Costi Rădulescu şi Remus Grigorescu, iar de la Partidul Republican (un partid mai mult virtual în Vâlcea) a fost prezent Constantin Lazăr.

A doua acuzaţie:

A creat o cooperativă în presă

Punându-l pe Gabi Cârjaliu să-i prezinte programul electoral şi având susţinere în alte redacţii ce nu mai prididesc în a-i ataca pe Lovin şi Zbârnea, iar din partea unui redactor şef având, potrivit presei de specialitate, cel puţin un vot, acelaşi Mihai Persu i-a determinat pe ceilalţi contracandidaţi să vorbească despre o „cooperativă“.

A treia acuzaţie:

A distrus Chimia

Sergiu Zbârnea a pus primul pe tapet faptul că Mihai Persu a fost ultimul preşedinte al glorioasei echipe de fotbal Chimia Rm. Vâlcea. Zbârnea mai spune că el, în calitate de şef al AJF, nu a putut decât să constate că pentru lipsa de activitate această echipă a fost radiată din evidenţele Federaţiei Române de Fotbal. Totodată sunt aduse acuzaţii grave potrivit cărora FC Vâlcea, ca echipă continuatoare a fostei Chimia Rm. Vâlcea, a avut un patrimoniu valoros în momentul în care a intrat sub preşedenţia lui Mihai Persu, iar acesta trebuie să spună acum ce a făcut cu banii de pe transferurile de jucători sau cu alte bunuri printre care şi un autoturism DACIA cu numărul VL 01 FCV.

A patra acuzaţie:

Nu reuşeşte să ţină o echipă măcar în „D“

La ceva vreme după dispariţia echipei FC Vâlcea, pesedistul Mihai Persu a înfiinţat o echipă de fotbal cu numele Chimia Rm. Vâlcea, dar care n-a jucat niciodată „acasă“ în Râmnic, ci a funcţionat doi ani la Călimăneşti. De pe această poziţie Persu s-a implicat în lupta pentru şefia AJF ajutându-l pe Gheorghe Constantin să ajungă preşedinte, el a făcut parte din Biroul Executiv, dar a demisionar refuzând să se mai ocupe de interesele echipelor ce l-au susţinut. De vreo doi ani, Mihai Persu nici nu mai are treabă cu fotbalul judeţean: nu mai are echipă, nu mai joacă, a trecut meteoric ca antrebnor pe la echipa liberalilor Panduraşu şi Pistol, iar acum vrea dintr-odată să fie preşedinte al tuturor echipelor de fotbal, când el nu arată că e în stare să ţină o echipă măcar în Divizia D!

În loc de concluzie

Toate aceste acuzaţii, şi multe altele, au fost prezentate de către Dumitru Lovin, Mitică Cumpănaşu şi Sergiu Zbârnea în conferinţele lor de presă, vorbind fie direct, fie indirect despre aspectele enumerate de noi, dar şi de multe altele. Deocamdată Mihai Persu tace, îşi vede de campania lui electorală, însă faptul că nu dă răspuns acuzaţiilor ce i se aduc crează un val de suspiciuni în rândul celor cu drept de vot la Adunarea Generală.

George ANDREI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe