Tineri dispăruţi subit, daţi în urmărire generală

luni, 6 februarie 2006

Tineri dispăruţi subit, daţi în urmărire generală
 
Atât din judeţul Vâlcea, dar şi din alte judeţe din ţară dispar numeroşi tineri de soarta cărora familiile şi cei dragi nu mai ştiu nimic. IPJ Vâlcea a transmis ieri un comunicat, însoţi de fotografi, cu tineri care au fost daţi dispăruţi, în speranţa că dacă cineva îi vede, poate suna la poliţie pentru a veni astfel în ajutorul celor care-i caută. La 13 decembrie 2005, Florin Cheran (33 ani), din Călimăneşti-Vâlcea se deplasa de la domiciliu, către serviciul său din Râmnicu Vâlcea. De atunci, tânărul cu păr creţ, şaten cu ochii albaşti-verzi, cu înălţime de 1,75 metri şi cu o greutate de 80 kg. nu a mai fost văzut niciodată. Florin era îmbrăcat cu o geacă gri, un pulover gri-petrol, la baza gâtului, cămaşă în carouri, pantaloni gri şi pantofi negri. Nimeni nu mai ştie nimic despre el.
La data de 30 noiembrie a dispărut de la Spitalul de Neuro-Psihiatrie din Drăgoeşti-Vâlcea un alt tânăr care era bolnav, fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Iulian-Mihai Bulgiu (31 ani) s-a născut în localitatea Voineasa-Vâlcea şi avea domiciliu în Băile Govora. Avea în jur de 2 metri înălţime, păr şaten, ochi căprui, faţă prelungă şi frunte lată.  La data dispariţiei era în pijamale şi în halat de culoare gri.
Un alt bolnav psihic, Claudia Vasile (38 ani) din Băile Olăneşti a dispărut de acasă la 29 martie 2005. Diagnosticată cu retard mintal şi grave tulburări de comportament, femeia are 1,50 înălţime, păr lung, ochi verzi, iar ca semn distinct şchioapătă de piciorul stâng.

O altă tânără care a dispărut este şi Simona-Andreea Simon, de 10 ani. Născută în judeţul Bacău, la Comăneşti, fetiţa locuia la Miercurea Ciuc împreună cu familia. Cu o înălţime de 1,45 metri, Simona avea faţa ovală, păr şaten, lung, lăsat peste umeri, ochi căprui, avea cercei de aur în urechi şi era astenică. La 15 decembrie 2005 a dispărut de acasă. În acea zi, fata a fost văzută la cumpărături în magazinul din apropierea locuinţei, având asupra ei 1.000.000 lei daţi de către tatăl ei. Era îmbrăcată cu o geacă de iarnă, crem închis, prevăzută pe mâneci cu o badă roşie, pantaloni roşii de trening, cu dungi albastre în lateral iar în picioare purta ghete maron. Toţi cei care ar putea da relaţii despre persoanele dispărute sunt rugaţi să sune la dispeceratul IPJ Vâlcea, sau la numerele de telefon 112 sau 955.

C. RADU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe