Ştiri fotbal

luni, 6 februarie 2006

Ştiri fotbal

 

Divizia B

S-a amânat amicalul cu Steaua

Considerat a fi marele meci al anului, amicalul dintre CSM Rm. Vâlcea şi Steaua Bucureşti nu va mai avea loc în această săptămână, aşa cum era el programat iniţial. Cei din conducerea CSM ne dau asigurări că până la finele lunii februarie, totuşi, la Vâlcea va sosi echipa campioană a ţării pentru un amical cu trupa lui Furnică.

 

Divizia C

Jucătorii lasă baltă echipa din Brezoi

Dificultăţile prin care trece divizionara C din Brezoi nu-i sensibilizează pe anumiţi jucători care speră că-şi pot găsi în altă parte o soartă mai bună. Printre cei ce au decis să plece de la FC Genesis Lotru se numără şi Iustin Croitoru, cel ce a avut dubla misie de a fi şi portar şi antrenor al acestei grupări.

 

Divizia D

Codaşa Diviziei, în pragul falimentului

Lipsa sprijinului financiar din partea autorităţilor locale ar putea duce la retragerea din campionat a echipei de pe ultimul loc din Divizia D, Unirea Tricolorul Goleşti. Conducerea clubului, deşi spune că ar putea găsi soluţii pentru a merge mai departe, este tentată chiar să mute echipa în altă comună atât timp cât primarul democrat Gheorghe Şerban nu face nimic pentru fotbalul din Goleşti, nu dă bani la echipă, iar baza sportivă nu corespunde Diviziei D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe