Ştiri ÔÇô sporturi

miercuri, 1 februarie 2006

Ştiri – sporturi

 

Atletism

Trei vâlceni, la Grand Prix-ul din Capitală

Sâmbătă, 28 ianuarie, s-a desfăşurat la Bucureşti, în sala de atletism de la stadionul „Lia Manoliu”, Grand Prix-ul de atletism pentru tineret, seniori şi juniori I. La competiţia din Capitală au participat şi trei sportivi ai clubului Chimia Rm. Vâlcea, însoţiţi de antrenoarea Lelioara Alexandrescu. La proba de 60 de metri garduri, atleta Alina Predescu a realizat un timp excelent (8’81’’ secunde), iar Cristina Obogeanu, la 400 de metri plat, a izbutit să termine cursa cu un timp neaşteptat de bun: doar 61’00’’ secunde. Alături de cele două fete a mai concurat şi Cosmin Rădescu, tot la 400 de metri plat, însă succesul acestuia nu poate fi catalogat drept răsunător având în vedere că el a concurat la o categorie de vârstă superioară

 

Culturism

Fotbalistul Pufu îşi arată muşchii

La sala de culturism a Clubului Sportiv Oltchim, binecunoscutul antrenor Augustin Dumitrescu continuă să se pregătească alături de sportivii, dintre aceştia remarcându-l cu precădere pe tânărul Cătălin Florescu. Potrivit celor afirmate de antrenor, marea surpriză a sportului vâlcean o constituie reprofilarea fotbalistului Alin Pufu, fost jucător al echipei Astra Ploieşti, acesta devenind acum un practicant al culturismului. Antrenorul Dumitrescu este de părere că „Pufu are toate aptitudinile pentru a concura în competiţiile destinate body-fitness-ului“.

 

Baschet

CET Govora şi-a făcut o sală de antrenament

La începutul acestei săptămâni a avut loc inaugurarea sălii de sport a Clubului Sportiv CET Govora, sală situată în cartierul Ostroveni din Rm. Vâlcea. Aceasta a fost găzduită de o fostă centrală (sau punct) termic(ă) aparţinând societăţii CET Govora. Principalii beneficiari ai sălii sunt însă antrenorii echipelor de juniori, iar acest lucru nu face decât să sporească aprecierile noastre referitoare la decizia celor de la CET de a amenaja o astfel de sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe