Viol sau sex în grup de plăcere

miercuri, 25 ianuarie 2006

         Poliţia în acţiune

Viol sau sex în grup de plăcere
 
O tânără de 15 ani din Râmnicu Vâlcea, care figura în evidenţele poliţiei Vâlcea ca fiind dispărută de la domiciliu, a anunţat poliţiştii că în perioada 9-16 ianuarie a fost violată. Într-o primă fază tânăra a spus că a fost ridicată de doi tineri, Ştefan şi Ionuţ care au întreţinut cu ea raporturi sexuale în apartamentul din zona Nord, după care cei doi au mai chemat şi alţi tineri, care au violat-o. În timpul audierii la poliţie, Georgiana A.L. a recunoscut că a fost plecată de mai multe ori din respectiva locuinţă să cumpere ţigări, băuturi alcoolice şi să ducă gunoiul, ba chiar a fost şi la domiciliul său din Buneşti, de unde şi-a luat haine de schimb. Ţinând cont că tânăra are sub 18 ani, poliţiştii iau în calcul dacă tinerii vor fi cercetaţi pentru întreţinerea de raporturi sexuale cu o minoră.

Un irakian a plonjat cu maşina de la 10 metri înălţime, în pârâu
 
În localitatea Râu Vadului a avut loc un accident rutier în care un cetăţean irakian a căzut cu autoturismul într-un pârâu. Kjaeir O., de 27 de ani, conducea un autoturism Audi, iar din cauza vitezei foarte mari şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, pe Valea Oltului a derapat şi a aterizat cu maşină cu tot în pârâul Râu Vadului. Irakianul a fost rănit grav, alegându-se cu scalpul luat, cu capul spart şi multiple alte fracturi, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Urgenţe din Sibiu.
 
Elevi bătuţi la o şcoală din Drăgăşani, de rudari, în sala de clasă

Doi elevi de 14 ani, de la Şcoala generală “Nicolae Bălcescu”, cu clasele I-VIII, din Drăgăşani-Vâlcea au avut sâmbătă, în curtea şcolii, o altercaţie cu un alt elev, de 13 ani din clasa a VII-a. Acesta din urmă a vrut să se răzbune, motiv pentru care a chemat ajutoare, trei indivizi, de 18 ani, de etnie rromă, unul dintre ei fiind elev la Grupul Şcolar I.C. Brătianu, din acelaşi oraş. Cei patru au intrat în şcoală şi în pauzele dintre ore i-a lovit cu palmele peste faţă pe copiii care-l şicanaseră. Cei doi elevi,  victime, au suferit leziuni, dar au refuzat îngrijirile medicale, poliţiştii din Drăgăşani amendându-i pe agresori cu sume cuprinse între 1 milion lei şi 20 milioane lei.
 
Poliţistul a intrat cu Dacia într-o maşină staţionată
 
Gheorghe C. (38 ani), poliţist în localitatea Stroeşti-Vâlcea a intrat sâmbătă cu maşina într-un autovehicul aparţinând societăţii Electrica Râmnicu Vâlcea. Subofiţerul care avea gradul de agent-şef adjunct a încercat să evite un pieton care a pătruns intempestiv pe carosabil, motiv pentru care a frânat, maşina derapând şi lovind autovehiculul staţionat. Din impact nu au fost decât avarii ale celor două autovehicule, neînregistrându-se victime omeneşti.
 
Gerul face victime şi la Vâlcea
A murit îngheţat de frig pe drumul de la cârciumă către casă
 
Tudose Tudosescu (40 ani), din localitatea Berislăveşti-Vâlcea a fost găsit de o bătrânică, vecina sa, decedat la aproximativ 100 de metri de casa unde bărbatul locuia. Din primele verificări a reieşit că omul tocmai plecase de la cârciumă, iar din cauza alcoolului şi a gerului năprasnic nu a mai putut ajunge până acasă, fiind găsit pe o pajişte, la 25 metri de o potecă. Bărbatul era necăsătorit şi locuia singur. La necropsie s-a stabilit că omul a murit din cauza temperaturilor scăzute de afară.
 
Găsit îngheţat în pădure

Dumitru Niţă (60 ani) a fost găsit duminică, de un băieţel care a plecat la pădure cu tatăl său, îngheţat într-o pădure din localitate. Plecat de acasă să facă rost de lemne de foc, Niţă a murit în zăpadă. La necropsia efectuată de medicul legist s-a stabilit că bărbatul a decedat din cauza unui stop cardiac, provocat atât de temperaturile scăzute de afară dar şi de efortul de a merge şapte kilometri pe jos, până să ajungă în pădure.  La auzul veştii că bărbatul a murit în pădure, concubina sa a părăsit domiciliul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe