Mihai Persu şi Jackie Pintilie, favoriţi la şefia fotbalului judeţean

miercuri, 25 ianuarie 2006

În sfârşit e sigur: Constantin pleacă de la AJF!

 

Mihai Persu şi Jackie Pintilie, favoriţi la şefia fotbalului judeţean

 

Gheorghe Constantin şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal începând cu data de 24 februarie. Data pare a fi aleasă anume pentru a-i permite acestuia să conducă AJF-ul până la alegeri şi astfel să nu lase câmp deschis unei lupte oarbe pentru ciolan. Dacă acesta a fost motivul întârzierii demisiei, Costică-Vâlcea trebuie apreciat gestul domniei sale Întrucât un scenariu simplu, bazat pe realitatea din regulamente şi pe cea din „teren“, ne poate arăta că altfel era dezastru. Dacă ar fi plecat acum Constantin, interimatul l-ar fi asigurat Pintilie. Acesta, prima măsură pe care o lua, era să-l dea afară pe Pintilie. Apoi e de bănuit că începea atacul împotriva lui Sergiu Zbârnea! Cu Constantin în frunte, alegerile au altă garanţie a corectitudinii...

 Persu îşi va anunţa candidatura într-o conferinţă de presă

Până acum s-au făcut tot felul de speculaţii. Neofical, candidatura la şefia AJF a fost anunţată de Mihai Persu, Sergiu Zbârnea, Dumitru Dobre şi Dumitru Cumpănaşu. Dintre aceştia primul a decis să se mişte mai repede şi a confirmat oficial că-şi va anunţa candidatura în cadrul unei conferinţe de presă.  

Pintilie îl dă afară pe Boharu şi îl pune secretar pe Demetrescu

Tot neoficial circulă varianta că vicepreşedintele Constantin Pintilie o să candideze la şefia AJF Vâlcea, iar pe culoarele Sălii Sporturilor acesta a fost auzit de mai multă lume când a spus că îl va da afară pe actualul secretar Ion Boharu, acuzat de-a lungul timpului de multe lucruri „necurate“ de către Pintilie, dar neconfirmate niciodată oficial, iar în locul fostului colonel de miliţie va fi instalat ca secretar arbitrul Daniel Demetrescu. Deja această nominalizare a atras comentarii critice din partea celor ce-l contestă pe Pintilie. „Cum este posibil să pui un arbitru în funcţia de secretar când, conform statutului acesta trebuie să facă delegările observatorilor! Vă daţi seama ce haos va ieşi?“ - se întreba un om de fotbal vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe