CSM-ul îşi măsoară forţele cu FCM Târgovişte

miercuri, 25 ianuarie 2006

Vreţi fotbal, poftiţi la amicale!

 

CSM-ul îşi măsoară forţele cu FCM Târgovişte

 A trecut perioada grea a cantonamentului pentru jucătorii echipei CSM Rm. Vâlcea. Ei şi-au încărcat bateriile la Băile Govora şi aşteaptă cu nerăbdare primele partide amicale, aceeaşi sete de fotbal având-o şi suporterii. În  cantonamentul de la Govora, antrenorii Adrian Furnică (foto) şi Cristi Lazăr au avut la dispoziţie mai mulţi jucători şi s-au axat la cele câteva întâlniri cu mingea pe rularea întregului lot. Pregătirea a cuprins câte trei antrenamente pe zi, de diferite tipuri: alergare dimineaţa; antrenamente cu mingea la prânz; pregătire fizică la sala de forţă după amiaza. Ultima zi de cantonament este programată pentru data de 26 ianuarie, iar a doua zi, mai exact joi, de la ora 11.00, în Zăvoi va avea loc prima partidă a anului, când CSM Rm. Vâlcea va primi vizita echipei FCM Târgovişte. 

Avem două noutăţi în lot

Prima achiziţie făcută de CSM a reprezentat-o aducerea lui George Pena de la Rapid II Bucureşti, fotbalist ce a semnat săptămâna trecută cu gruparea din Zăvoi. După el, pentru a întări atacul, a venit şi Vasile Dicher (25 de ani), de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, ocupanta poziţiei secunde în Seria a III-a a Diviziei B. Din surse sigure, dar neoficiale, am aflat că pentru aducerea lui Dicher la CSM, gruparea vâlceană a fost nevoită să achite aproape 3.000 de euro echipei din Câmpia Turzii. O ultimă sosire în lot, nu foarte răsunătoare, o reprezintă legitimarea jucătorului Ionuţ Leca, fotbalist liber de contract, fost la Internaţional Piteşti, şi aflat în relaţii foarte bune cu acţionarul Benone Lazăr, cel care a decis aducerea fotbalistului în Zăvoi.

 Dumitru n-are „faţă“ de Capitală

Un alt transfer de răsunet, însă în sensul diminuării lotului echipei CSM Rm. Vâlcea, părea a fi plecarea în Divizia A, la FC Naţional, a fundaşului Marius Dumitru. Acesta a susţinut unele probe prin Capitală, dar n-a fost oprit de tehnicianul Bergodi. Vor pleca, totuşi, de la CSM Rm. Vâlcea doi jucători: tânărul Raul Moţoc şi „veteranul“ Marius Pufu, aceştia fiind puşi pe lista de transferuri la recomandarea antrenorului Adrian Furnică. Deja pentru experimentatul fundaş Marius Pufu vor să-i facă o ofertă interesantă cei de la Dinamo Rm. Vâlcea, o echipă ce activează acum abia în Divizia Onoare, dar care vrea să le ofere jucătorilor de valoare prime comparabile cu cele de la Divizia C pentru că obiectivul acestei formaţii este promovarea în eşaloanele superioare. „Dacă Pufu vine la noi, poate oricând pleca spre o altă destinaţie unde ar câştiga mai bine. Deocamdată noi îl putem ajuta la greu, iar el ne poate fi foarte util“ - ne-a spus unul dintre oficialii dinamovişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe