Ştiri fotbal

miercuri, 11 ianuarie 2006

Ştiri fotbal

  Divizia B / „Furnicile“ ajung până la stele

În programul de pregătire al echipei CSM Rm. Vâlcea, antrenorul Adrian Furnică va avea ocazia la începutul lunii februarie să-şi măsoare forţele cu cea mai bună echipă a momentului în România. La Vâlcea va veni Steaua Bucureşti, acesta fiind cel mai tare meci amical disputat în ultimii 20 de ani în judeţul nostru.

 Divizia C / FC Oltchim va da credit tinereţii

Chiar dacă va mai avea câteva partide dificile până să fie şi matematic promovată în Divizia B, echipa preşedintelui Mihai Diculoiu nu-şi va schimba stilul, adică acela de a miza pe afirmarea tinerelor talente din propria ogradă. Politica acestui club va continua şi din vară, chiar dacă aceasta va fi aplicată la un nivel superior.

 Divizia D / Laurenţiu Fier este dorit de „lanternă“

Eforturile antrenorului Marian Leţa de a salva de la retrogradare echipa Unirea Tricolorul Goleşti vor fi încununate de succes doar dacă lotul actual va suferi modificări. În primul rând este dorit un portar, cel vizat pentru postul de titular fiind Laurenţiu Fier. Un alt fotbalist, ceva mai tânăr dar cu ştate vechi la Divizia C se află pe lista lui Leţa alături de doi juniori.

Divizia Onoare / Briceag vrea echipă la Valea Mare

După ani de zile de perindat pe la mai multe echipe din sudul judeţului, a venit momentul ca binecunoscutul Costel Briceag să-şi îndrepte atenţia şi spre localitatea sa natală. Astfel, acesta, în calitate de viceprimar al comunei Valea Mare, va construi în localitatea sa un stadion, iar din vară va înfiinţa o echipă de fotbal pe care o va înscrie în Divizia Onoare. La acest eşalon este în prezent Costel Briceag antrenor, pregătind echipa CSR Măciuca.

AJF Vâlcea / Biroul va decide ordinea de zi

În această săptămână se va decide ordinea de zi a Adunării Generale a AJF Vâlcea. Acest for va trebui la jumătatea lunii februarie să-şi aleagă un nou preşedinte după ce Costică-Vâlcea a fost ales şef la CCA şi a decis să demisioneze din fruntea fotbalului judeţean. Pentru postul de preşedinte se vor „bate“ M. Persu, D. Lovin, D. Dobre şi D. Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe