Scurte

sâmbătă, 17 decembrie 2005

CSM-ul întăreşte lotul adversarei din Craiova

„Cioara“ a devenit student

  Încă dinaintea partidei disputate de Universitatea Craiova la Rm. Vâlcea s-a spus că atacantul Florin Costea va pleca în Bănie. Nu puţini au fost cei ce au contracarat „zvonul“ şi au spus că sunt doar bârfe menite a crea tensiune în sânul echipei CSM Rm. Vâlcea. Iată că adevărul a fost crud pentru cei ce sperau că în această iarnă CSM Rm. Vâlcea se va întări şi va căuta să-şi formeze o echipă redutabilă. Conducerea competentă a clubului, cu oameni de fotbal ca Bebe Dicu, Alin Trandafir şi Jan Turmacu (toţi având la un loc experienţă de conducere sportivă cam cât un sfert din piciorul de Furnică), ne dau veşti care de care mai „bune“. Prima dintre ele: pleacă Florin Costea, cunoscut sub numele de „Cioara“, jucător considerat de „specialişti“ ca fiind cel mai bun produs al fotbalului vâlcean din ultimii ani.

Potrivit presei craiovene, Costea nu doar că a plecat de la CSM şi a lăsat un gol imens în atacul formaţiei noastre, ba, mai mult, a semnat pentru rivala Universitatea Craiova şi astfel întăreşte ocupanta primului loc. Silvian Cristescu, de la Craiova, a plătit vâlcenilor suma cerută, iar Costea a devenit „student“ cu un slariu în primul an de 20 de mii de euro, urmând ca în perioada de contract, de cinci ani, venitul să-i crească progresiv cu câte 10 mii euro anual. Îi dorim succes şi să reprezinte cu cinste fotbalul vâlcean.

  Divizia B / Jucătorii CSM-ului stau o lună în vacanţă

Încă de săptămâna trecută, fotbaliştii echipei CSM Rm. Vâlcea au intrat în vacanţă, mai exact imediat după banchetul ţinut în cinstea lor. Băieţii antrenaţi de Furnică vor sta în vacanţă până pe 9 ianuarie, adică exact o lună, urmând ca după reunire, timp de o săptămână, să facă la stadionul din Zăvoi exerciţiile de readaptare la efort şi de eliminare a surplusului de kilograme pe care-l vor lua în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Divizia C

FC Oltchim este cel mai autoritar lider

Cea mai lăudată divizionară C din România este în acest moment echipa FC Oltchim Rm. Vâlcea. Specialiştii au observat că între gruparea antrenată de Costel Gaiţă şi următoarea clasată este o diferenţă de opt puncte, adică cea mai mare diferenţă dintre oricare echipă de pe primul loc din seriile Diviziei C şi următoarele clasate.

 

Divizia D

Tineretul, eliminată de AJF din Cupă

Conducerea divizionarei D, Tineretul Diculeşti, a fost surprinsă să afle că meciul de fotbal pe care această formaţie trebuia să-l dispute în Cupa României cu AS Şirineasa nu va avea loc. La data programării iniţiale a jocului, terenul de la Diculeşti a fost impracticabil, fiind inundat. În aceste condiţii, cei din Diculeşti aşteptau ca partida să fie reprogramată, eventual pe un alt stadion. „Am aflat că secretarul Boharu a informat conducerea AJF-ului şi presa sportivă că meciul se va omologa cu 3-0 pentru AS Şirineasa pentru că aşa am fi cerut noi. Nu este nimic adevărat! Boharu a procedat aşa pentru a-şi ajuta colegul liberal de la Şirineasa, pe primarul Dan Săraru“, a spus unul dintre sponsorii echipei Tineretul Diculeşti.

 

Divizia Onoare

Topologul Galicea nu au luat, încă, pauză

Chiar dacă fotbalul judeţean a intrat în pauza dintre tur şi retur, mai multe echipe din Divizia Onoare nu vor să stea „la gura sobei“. Aşa se face că, de exemplu, Topologul Galicea nu are vacanţă şi înfruntă săptămânal câte o echipă din Divizia Onoare sau chiar din „D“. În ultimul meci, disputat recent, cu Viitorul Olanu, cei din Galicea s-au impus cu scorul de 10-7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe